De trainer stelt zich voor…

Ik ben Catharina den Ouden,  werkzaam bij Stichting Kinderopvang Oud Gastel. Als pedagogisch medewerker ben ik één van de vaste gezichten op de locatie in Stampersgat, waar kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar worden opgevangen. Ik geniet ervan om kinderen te zien groeien in hun ontwikkeling en ben trots dat ik daar een bijdrage in kan leveren.

Bij STGKOOG werken wij met het VVE programma Uk & Puk en na de nodige jaren ervaring met dit programma als pedagogisch medewerker, heb ik bij de CED groep de train de trainer Uk & Puk gevolgd en sta ik geregistreerd als gecertificeerd VVE Uk & Puk trainer.

Binnen STGKOOG zorg ik ervoor dat de pedagogisch medewerkers geschoold worden, up to date blijven door middel van nascholingen en op de hoogte worden gebracht van nieuwe ontwikkelingen, extra informatie en/of leuke ideeën rondom thema’s.

Tevens kan ik als VVE Uk & Puk trainer voor andere organisaties verschillende scholingstrajecten verzorgen.

Bent u op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde en creatieve trainer, die niet een standaard training afwerkt maar luistert naar wat leeft binnen een organisatie en bij de pedagogisch medewerkers om zo het optimale uit de training te halen. Dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Meer informatie over de verschillende trajecten staan vermeld op deze website.

Natuurlijk kunt u mij ook bellen voor meer informatie.

Uk en Puk scholingen

Instroomgroep Uk & Puk

Download pdf

Nascholing hercertificering Uk & Puk

Download pdf

Volledig certificeringtraject Uk & Puk

Download pdf