Onze nieuwe service: babymassage

Elke aanraking is een ervaring… Negen maanden heeft u uw baby gedragen en ook na de geboorte wilt u uw kindje dragen en dicht bij u houden. Een babymassage, welke een vorm is van een totale lichaamsmassage, betekent dat u met aandacht en respect bezig bent met uw kleintje. Op een liefdevolle, ontspannen en positieve manier in contact komen met uw baby is één van de mooie uitgangspunten!

 

Opbouw workshop
De workshop bestaat uit vier bijeenkomsten, welke 1 keer in de week in de ochtend plaatsvindt. De workshop wordt individueel aangeboden, zodat er persoonlijke aandacht en tijd is voor u en uw baby. Elke ochtend behandelen we een deel van de massage en massagetechnieken, evalueren we hoe het thuis gaat en behandelen we een thema (welke kan aansluiten op vragen van uw kant). U als ouder zal de massage zelf uitvoeren, aan het einde weet u hoe u invulling kunt geven aan een volledige babymassage!


Door wie? Even voorstellen!

Mijn naam is Tamar en ik ben inmiddels een tijdje werkzaam bij Stichting Kinderopvang Oud Gastel. De nodige ervaring met baby’s en kinderen is opgedaan, waarbij ik onder andere de medewerkers van de groepen coach om invulling te geven aan onze pedagogische visie. Ik hecht veel waarde aan een sensitieve houding ten opzichte van kinderen, waarbij dit zeker bij de allerkleinsten van groot belang is! Want elke aanraking is een ervaring
Tijdens de workshop probeer ik u een ontspannen ochtend te geven, waarbij ik stil sta bij de ontwikkeling van uw kind.

Aanvullende informatie
Een babymassage kan worden gegeven aan ouder(s)/verzorger(s) met een baby vanaf 6 weken oud (tot kruipleeftijd). De workshop wordt gehouden bij u thuis. Over het algemeen vindt de workshop op dinsdag- of vrijdagochtend plaats. De kosten voor de workshop zijn

€ 80,00 voor ouders met een contract bij Stichting Kinderopvang Oud Gastel: dit is inclusief vier bijeenkomsten met uitleg van de massagetechnieken en themabehandeling, reader en babymassageolie.
Heeft u interesse maar heeft u geen contract voor uw kind bij onze opvang? Dan zijn de kosten voor de workshop € 100,00.

Als u nog vragen heeft óf u en/of uw partner wilt opgeven, kunt u mij altijd bereiken via leidinggevenden@stgkoog.nl . U kunt ook altijd telefonisch contact met mij opnemen via 0165-513980.

Hopelijk tot ziens bij 1 van mijn workshops!

Hartelijke groet,

Tamar van Alphen – van Silfhout