Wat heeft Stg. KOOG inhoudelijk te bieden?

 

Kinderopvang Dikkertje Dap is gestart op 1 september 1991.

Vanaf 1 augustus 1994 beschikken we over een eigen ruimte aan de Veerkensweg gelegen nabij het centrum, naast de BBA-overstaplokatie.

 

0p 1 januari 1998 is een geheel nieuwe vleugel in gebruik genomen.

Wij bieden opvang aan vier groepen van 0 tot 4 jaar: babygroep de Brabbeltjes maximaal 10 kinderen, verticale groep de Bikkeltjes 16 kinderen en peutergroep de Brakkies maximaal 16 kinderen. 2 groepen van kinderen buitenschoolse opvang, de Bengeltjes, de Boefjes .  

Het kinderdagverblijf beschikt over een grote speelruimte buiten.

Een afgescheiden speelplaats, waarvan een gedeelte betegeld en een gedeelte grasveld is. Een grote zandbak en een klimtoestel met glijbaan maakt het geheel compleet. De aangrenzende buitenspeelruimte van de peuteropvang wordt ook gebruikt door de BSO.

Binnen is er voor iedere kinderopvang groep een aparte speelruimte met afgescheiden slaapkamers. De sanitaire voorzieningen bestaan uit verstelbare commode’s met wasbak en kindertoiletjes.

Het pand is in eigentijdse frisse kleuren geschilderd.

Voor het pand is een ruime parkeerplaats, ideaal voor het rustig en veilig halen en brengen van de kinderen.

Kinderopvang De Kajuit is sinds 01 januari 2014 gevestigd in de Multifunctionele accommodatie aan de Havenstraat 2 te Stampersgat. Wij bieden daar opvang aan een verticale groep, de Guppies 0 tot 4 jaar en peutergroep Pinkeltje  van maximaal 16 kinderen en een groep buitenschoolse opvang, de Reddertjes 4 tot 12 jaar van maximaal 14 kinderen.

De Kajuit maakt gebruik van een grote speelruimte buiten.

 Binnen is er voor de groepen een aparte speelruimte maar er worden ook ruimtes gedeeld met basisschool de Steiger en het Dorpshuis.

Er is een aparte slaap en rust ruimte voor de kleintjes.

De sanitaire voorzieningen bestaan uit een verstelbare commode met wasbak en kindertoiletjes.

Er zijn voldoende parkeerplaatsen  voor het rustig en veilig halen en brengen van de kinderen.